Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společně bojujeme proti koronaviru i v LAPPU

Propuknutí viru COVID – 19 má vliv na naše každodenní životy a fungování celé společnosti. Více jak polovina zaměstnanců LAPP Czech Republic pracuje v současné době v režimu Home Office.

Ovšem z důvodu zachování chodu firmy, kolegové z výroby, skladu, kvality, zákaznického centra a řada dalších stále chodí do práce. Prioritou číslo jedna je zajistit bezpečnost všech zaměstnanců a udělat pro zachování jejich zdraví maximum. Jedním z opatření může být nošení roušky, které jsou aktuálně v České Republice absolutně nedostatkovým zbožím.

V Lappu si však víme rady v každé situaci. Ve výrobě máme přece velice zručné holky, jejichž koníčkem je šití. Geniální myšlenka se stala skutečností a 6 šikovných a obětavých kolegyň doneslo své šicí stroje a rozhodly se ušít roušky pro všechny kolegy ve firmě. Co dodat jiného než bravo a díky!!! Holkám jde práce opravdu skvěle a za chvíli bude mít každý zaměstnanec k dispozici 3 roušky. Jsme rádi, že v Lappu pracují velmi laskaví a ohleduplní lidé, kteří se rozhodli udělat něco pro to, aby pomohli chránit jeden druhého, a věříme, že tento čin může být pro ostatní inspirací. Cítíme, že právě nyní je čas se spojit, nemyslet pouze na sebe, být ohleduplný, spolupracovat a maximálně projevovat zájem jeden o druhého. Pevně doufáme, že se nám podaří tuto situaci překonat ve zdraví a že ji zvládneme co nejlépe.


LAPP Czech Republic, s.r.o.
logo LAPP Czech Republic, s.r.o.

LAPP vyvíjí, vyrábí a dodává průmyslové kabely a kabelové příslušenství. V roce 1957 Oskar Lapp uvedl na trh první průmyslově vyráběný ovládací kabel na světě - ÖLFLEX®. O dva roky později založil dnešní U. I. LAPP GmbH, kmenový podnik skupiny LAPP, ...

 
 
Reklama