Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak funguje chytrá domácnost od Loxone

Chytrá domácnost se postará o většinu rutinních činností automaticky bez potřeby vaší asistence. Díky automatizaci ušetříte svůj čas a získáte řadu užitečných funkcí navíc. Celý systém pochází od jednoho dodavatele, takže je plánování, realizace, zprovoznění a údržba snadnější a rychlejší.

Možnosti chytré domácnosti

Hlavní gró tkví v dokonalé souhře všech technologií v chytré domácnosti. Všechny prvky o sobě vzájemně ví a spolupracují na základě zjištěných dat. Díky tomu se domácnost optimálně přizpůsobí vašim potřebám, ale zároveň šetří váš čas i peníze. Za pomoci centrální řídící jednotky Loxone Miniserver máte pod kontrolou veškeré komponenty, jejichž počet můžete navyšovat přesně podle vašich potřeb. Soukromá data neopouštějí vaši domácnost, zůstávají pouze na Miniserveru. Systém není závislý na internetovém připojení. To je potřeba pouze pro vzdálený přístup pomocí aplikace a další on-line služby.

Automaticky ovládané může být:

  • osvětlení
  • stínění
  • topení a klimatizace
  • přehrávání hudby
  • zabezpečení
  • sauna
  • bazén a další prvky podle vašich nároků

Veškeré tyto technologie můžete ovládat tlačítky a ovladači, nebo pomocí aplikace. Díky chytré domácnosti budete mít přehled o spotřebě energie i jistotu, že jsou energie využívány maximálně efektivně. O návrh systému, instalaci a zprovoznění se postará Loxone Partner - certifikovaný elektrikář, na něhož se můžete kdykoli obrátit pro případné rozšíření systému. Ovládání i nastavení zvládnete sami.


Loxone s.r.o.
logo Loxone s.r.o.

Loxone je systém pro inteligentní elektroinstalace. Přináší pokročilé ovládání a automatizaci technologií budov do komerčních projektů i domácnosti. Stínění, topení, osvětlení, chlazení, závlaha, přístupový systém, alarmy, audio, FVE, ventilace... vše ...

 
 
Reklama