Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Unipi představuje novou verzi Mervis IDE 2.2.0 pro programování řídicích jednotek

Update Mervis IDE 2.2.0 přináší podporu nových jednotek s LTE funkcionalitou, dvojicí Ethernetových portů a rozšíření podporovaných protokolů o BACnet.

Mervis je hlavní podporované softwarové řešení pro řídicí jednotky Unipi. Kromě vývojového prostředí obsahuje i runtime Mervis RT, databázi Mervis DB pro ukládání dat, SCADA rozhraní a HMI editor. Ke všem jednotkám Unipi je Mervis poskytován v ceně produktu.

Nejzásadnější novinkou je podpora nových jednotek s LTE funkcionalitou – Axon M265 a M565. Jejich LTE modul Vám umožňuje připojení jednotek k internetu přes LTE síť a také odesílat / přijímat SMS.

Jednotky mají skvělé využití například pro vzdálený monitoring a diagnostiku technologií umístěných v odlehlých lokacích bez možnosti pevného připojení. LTE funkcionalitu rovněž využijete i jako záložní síťové připojení pro případ výpadku primární komunikace přes Ethernet.

Více informací o nové verzi Mervis IDE naleznete zde


Unipi.technology
logo Unipi.technology

Vývoj a výroba programovatelných řídicích jednotek (PLC), převodníků, senzorů a systémů pro technická zařízení budov, BMS, chytré domácnosti, výrobu, průmysl a automatizaci.

 
 
Reklama