Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přesné měření do kapsy – Retlux RHT 100

Retlux uvádí na trh laserový dálkoměr RHT 100. Kapesní pomocník pro všechny kutily i profesionály, kteří počítají plošné i objemové rozměry odvede důležitou práci během několika vteřin.

Pryč jsou doby, kdy se řemeslníci museli potýkat s nástrahami svinovacího metru. Pomocí laserového dálkoměru RHT 100 je možné jednoduše „naklikat“ vzdálenosti s vysokou přesností doslova za pár okamžiků. Červený dálkoměrový laser pracuje na principu odrazu frekvenčního paprsku. Délkově dosáhne na 40 metrů, což je hraniční vzdálenost, kterou lze s přesností zaměřit pomocí vlastního zraku, na delší vzdálenost už zaměřovací bod není okem zřetelně viditelný. Dálkoměr RHT 100 dokáže změřit délku, vypočítat plochu, objem a kombinovanou i částečnou výšku. Hodnoty dokáže přičítat i odečítat a lze do jeho paměti uložit až 30 hodnot měření. S rozměry 16x11x6 cm se pohodlně vejde do každé kapsy, ve které zároveň pro váhu pouhých 215 g nebude ani cítit. A díky funkci automatického vypnutí se po 20 vteřinách nečinnosti vypne laser a po 2,5 minutách celý přístroj.

Funkce laserového dálkoměru Retlux RHT 100 ocení zejména malíři, pokládači kabelových rozvodů, podlaháři ale i domácí kutilové. Ovšem i hospodyně, která nyní před Vánoci chce koupit nové záclony, závěsy nebo koberec si práci také usnadní.

Retlux RHT 100 je k dostání za 1.099 Kč.

 
 
Reklama