Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Automatizace se musí vyplatit - Domat na MSV 2019 Brno

Přijeďte nás navštívit na MSV 2019 v Brně a poslechněte si přednášku na téma Automatizace se musí vyplatit , kterou nás provede náš kolega Jan Vidim. Už 8. října 2019 v 11:30 hodin!

Mezinárodní strojírenský veletrh je nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě. Hlavním tématem MSV je Průmysl 4.0 a digitální továrna, tedy digitalizace výroby, jeden z hlavních směrů inovačního procesu.

V rámci festivalu proběhne také blok přednášek a prezentací, které pořádá odborný Časopis Automa. Letos se bude věnovat Automatizaci – jaká je její vize a skutečnost?

V programu má své místo i Domat s přednáškou na téma: Automatizace se musí vyplatit.

Každý systém řízení budovy má totiž své pořizovací a provozní náklady a jeho instalace by měla mít ekonomický smysl. Jak ale ocenit komfort nebo funkce, které nelze “prodat“?

Příklady povedených i méně povedených řešení nás provede kolega Jan Vidim, a to v úterý 8. 10. 2019 od 11:30 hodin v hale C.

Přijeďte nás navštívit na MSV 2019! Budeme se těšit, Domat Control System


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 
Reklama