Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová verze software Merbon SCADA 1.5.3

Nová verze software Merbon SCADA 1.5.3 už je zveřejněna na našem webu. Součástí této verze jsou úpravy jak v samotné službě, tak v instalátoru Merbon SCADA installer a v knihovně obrázků.

Rádi bychom Vás informovali o zveřejnění nové verze software Merbon SCADA 1.5.3 na náš web. Součástí této verze jsou úpravy jak v samotné službě, tak v instalátoru Merbon SCADA installer.

Jelikož editorem pro projekty Merbon SCADA je ještě stále program RcWare Vision, je spolu s touto verzí zveřejněn i nový Hotfix 11.4.2019. Pro správnou funkci všech oprav ve službách SCADA je třeba exportovat projekty z aktuálního RcWare Vision.

Dále byla zveřejněna nová knihovna obrázku pro tvorbu schémat do Merbon SCADA.

Odkazy pro stažení a podrobnější informace jsou dostupné na našem webu

Na stránce https://merbonscada.domat.cz/ je k nalezení demo projekt. Uživatelské jméno je Domat a heslo je demo. Tento projekt je ukázkou, jak může reálný projekt vypadat a je na něm možno vidět vzhled a vyzkoušet chování Merbon SCADA.

S pozdravem
Oddělení výzkumu a vývoje
Domat Control System


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 
Reklama