Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přijďte si vyzkoušet skutečně chytré bydlení do nového Control4 showroomu v Praze!

Nic nenahradí osobní zkušenost. Ukážeme vám skutečné výhody chytrého bydlení, které vám usnadní život. Pro certifikované Control4 dealery možnost využívání zdarma. Rezervujte si termín.

Přijďte do nového Control4 showroomu v Praze! 4 audio a 2 video zóny, ale i mnohem víc.

Hledáte prvotřídní, snadno ovladatelný SmartHome systém pro své klienty? Nebo přemýšlíte o tom, jak si usnadnit a zpříjemnit život ve vašem domě nebo bytě? Náš Control4 řídicí systém zastřešuje vše, co si jen dovedete představit. Vše přehledně a intuitivně ovládané z jednoho místa – z přenosného dotykového panelu, tabletu, chytrého telefonu nebo jednoduše tlačítkem na zdi. Vše budete schopni ovládat, i když zrovna nepůjde internet...

Přijďte si vyzkoušet, jak snadné jen to může být. Control4 myslí na vše – od ochrany a bezpečí vaší nemovitosti i vašich blízkých, zvyšování komfortu a pohodlí, chytré řízení topení či osvětlení a stínění. V neposlední řadě také hlasové ovládání nebo povýšení zábavy na novou úroveň – ať už jde o poslech hudby nebo sledování TV.

Máte rádi minimalismus? TV může být schována v motorizovaném výjezdu.
Zážitek z filmu jako z kina přímo u vás v obýváku? Na stisk jednoho tlačítka se TV zapne, závěsy zatáhnou a neviditelné reproduktory Amina budou přehrávat zvuk ve kvalitě Dolby Atmos – žádný problém.

Vyzkoušíte si domácí videotelefon nebo interkom, který můžete mít vždy při ruce – ve svém chytrém telefonu.

Vše v češtině. A v neposlední řadě – už nebudete zahlceni spoustou zbytečných upozornění. Přitom ale budete vždy a včas vědět o neobvyklých nebo nebezpečných situacích.
Neztrácejte čas úkony, které už nemusíte dělat jednotlivě. Nastavíte si scénáře, které vše automaticky udělají za vás. Žijte svůj sen každý den.

Bydlete chytře s #Control4_cz


YATUN, s.r.o.
logo YATUN, s.r.o.

Jsme distributor pro B2B segment v oblasti automatizace a kompletního řízení inteligentních budov, zabezpečení i řízení audio/videa, včetně domácích kin s DolbyAtmos. Naši technici školí a certifikují - KNX, Control4, Fibaro. V Praze provozujeme 2 smart ...

 
 
Reklama