Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Conrad se představí na veletrhu AMPER s novou 3D tiskárnou i PLC řídicím modulem

Conrad zde předvede produkty z kategorií měřicí techniky, automatizace, 3D tisku, nářadí a napájecích zdrojů značek jako Siemens, Rigol, Flir, či Fluke i vlastních značek jako Voltcraft či Toolcraft.

Conrad se představí na veletrhu AMPER s novou 3D tiskárnou i PLC řídicím modulem

AMPER je pro nás skvělou příležitostí potkat se s našimi zákazníky, získat od nich zpětnou vazbu a představit jim novinky z našeho sortimentu. Na stánku o rozloze 42 m² letos představíme více než 130 vybraných výrobků. Highlitem bude třeba Multimetr s termokamerou VOLTCRAFT WBM-460 s ochranou proti stříkající vodě,” říká produktový manažer Bohdan Roule z Conradu. Conrad se na veletrhu pochlubí též novou 3D tiskárnou Flashforge Dreamer Dual s duálním extrudérem, vyhřívanou podložkou, tiskem přes wifi a dotykovým displejem, která má využití také pro prototypování i pokročilé makery. „Letos budeme na stánku mít i PLC řídicí modul Controllino MEGA pure 100-200-10, který je založený na řídicí desce Arduino. Model lze využít pro domácí, ale především průmyslovou automatizaci. Obecně automatizace je naše velké téma,” doplňuje Bohdan Roule.

Celkově má Conrad Business Supplies v nabídce na 500 tisíc výrobků určených pro profesionály z oboru elektrotechniky, elektromechaniky, ale také pro lidi pečující o údržbu budov nebo z oblasti technického vzdělávání žáků či budoucích odborníků. Aktuálně Conrad vydal nový, letos první b2b katalog a také rozšiřuje svůj sortiment: na velkoobchodním e-shopu nyní naleznete přes 200 000 novinek.

Stánek Conrad Electronic najdete v hale V pod číslem 1.24.

 
 
Reklama