Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový komplexní katalog Servisních služeb Schneider Electric

Představujeme Vám nový komplexní katalog Servisních služeb Schneider Electric, kterým Vás provedou naší obchodní zástupci Servisních služeb a pracovníci Schneider Electric úzce spojení se servisem.

Nový komplexní katalog Servisních služeb Schneider Electric

Změn je hned několik, kromě servisních služeb pro distribuci elektrické energie a průmyslovou automatizaci, jsme naše služby rozšířili o servisní služby pro kritické napájení a chlazení.

Katalog je nabitý novými informacemi, má nový grafický design, zpřehlednili jsme kapitoly a přidali QR kódy, které vám rychle a jednoduše přímo otevřou další zajímavé a užitečné stránky, či už podpory, nabídku technických školení nebo aplikací. ¨

Katalog je ke stažení zde. Jestliže dáváte přednost tištěné verzi, stačí napsat na cz-servis@schneider-electric.com, rádi Vám jej zdarma pošleme přímo do Vaší poštovní schránky.


Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.

 
 
Reklama