Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Programování dočasného přístupu - nová funkce aplikace blueCompact

Poskytování přístupu po určitou dobu je novinkou v aplikaci blueCompact. Díky tomu uživatelé technologie Winkhaus blueCompact mohou využívat funkce, které dosud byly rezervovány pouze pro velké objekty.

Programování dočasného přístupu - nová funkce aplikace blueCompact


BlueCompact je mechatronický přístupový systém pro menší podniky či moderní obytné domy. Díky pohodlnému použití a atraktivnímu designu používá tento systém stále více firem i individuálních uživatelů. Systém lze snadno konfigurovat pomocí aplikace ve smartphone. Instalovat ho může i úplný laik v oboru.
Jako jeden z prvních na trhu umožňuje blueCompact provozovat přístupový systém, udělovat oprávnění a provádět změny pomocí master klíče prostřednictvím aplikace na vašem smartphonu. Od května 2018 je k dispozici aktualizace aplikací pro zařízení s iOS a Android. Po aktualizaci aplikace uživatel obdrží aktualizaci na svůj master klíč. Klíčem bude aktualizace přenesena do mechatronických vložek ve dveřích místností, kde budou přístupová práva dočasně omezena. Tímto způsobem může regulovat, kdy budou moci do dané vložky (místnosti) vstupovat zaměstnanci, úklidové společnosti a ostatní osoby disponující uživatelským klíčem blueCompact daného systému.

Vzdálený přístup

Byla také vylepšena funkce vzdáleného přístupu. Používá se hlavně během dovolených: majitel předá důvěryhodné osobě aktivní klíč, který následně může otevřít některé místnosti, když majitel odešle přístupová práva prostřednictvím speciálně šifrovaného e-mailu. Příjemce zprávy může používat klíč pouze po předem stanovený čas a pouze pro ty dveře, ke kterým má běžně přístup. Nová verze aplikace představila usnadnění: e-mail s oprávněním lze odeslat dlouho předtím, než je klíč aktivován. Jedná se o vhodné řešení pro osoby nabízející např. byty k pronájmu: před příjezdem hostů se klíč nastaví na dobu pobytu v daném apartmánu. Klíč se následně zanechá např. na předem dohodnutém místě.

Nové funkce aplikace mohou také využívat lidé, kteří již systém blueCompact používají - stačí stáhnout bezplatnou aktualizaci aplikací pro váš smartphone.
 
 
Reklama