Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vačkové spínače s funkcí odpínače

Vačkové spínače – mechanické spínací přístroje jak pro průmyslové stroje, tak domácí přístroje. Katalogové spínací programy i sestavené na přání, to jsou jedny z předností vačkových spínačů s funkcí odpínače od zlínského výrobce, firmy OBZOR.

Vačkové spínače s funkcí odpínače zlínského výrobce OBZOR
Vačkové spínače s funkcí odpínače zlínského výrobce OBZOR

Funkce odpínače aneb bezpečnost především!

Samostatná výroba vlastní řady vačkových spínačů začala u OBZORU v 70. letech 20. století. Dnes toto průmyslové zařízení představuje tradici, která se neustále inovuje. Nová generace vačkových spínačů u OBZORU nese názvy VSN a VSR a svými technickými parametry splňuje i funkci odpínače. „Spínače jsou konstruovány pro jmenovité proudy až 250 ampér, přičemž důraz je kladen zejména na jejich bezpečnost. A právě vysokými technickými standardy našich spínačů, splňujícími požadavky elektrotechnických norem pro odpínače, tuto bezpečnost garantujeme. Všechny vačkové spínače od OBZORU mají funkci odpínače potvrzenou certifikátem. Bohužel mnoho vačkových spínačů jiných výrobců tuto bezpečnostní funkci nemá, což, na rozdíl od našich spínačů, do jisté míry omezuje jinak široké pole jejich možného použití,“ uvádí pan Marek Beneda, obchodně technický poradce družstva OBZOR.

Technické poradenství

V automatickém souběhu s kvalitní výrobou OBZORU je také technické poradenství a servis. „Oddělení technické podpory poskytuje pomoc všem, kteří potřebují poradit s výběrem vhodného spínače pro svoji aplikaci, včetně jeho kompletní specifikace pro konstrukční účely, nebo přímo pro možnost objednání. Nic neobvyklého nejsou ani objednávky atypických spínačů, jsme na ně připraveni. Standardní doba dodání klasické objednávky je do tří pracovních dnů, v akutním případě na základě předchozí dohody dodáváme objednané i do jednoho dne,“ upřesňuje pan Marek Beneda.

Vačkové spínače českého výrobce OBZOR s označení VSN a VSR mají kromě mnoha technických výhod a zdokonalení i 5letou záruku.


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 
Reklama