Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Philips Lighting potvrzuje vedoucí pozici v oblasti IoT na veletrhu Light+Building 2018

Philips Lighting upevnil na světovém veletrhu Light + Building 2018 svou vedoucí pozici v oblasti osvětlení pro internet věcí (IoT) představením IoT platformy a systémů a služeb propojeného osvětlení.

Inteligentního osvětlení Philips Hue
Inteligentního osvětlení Philips Hue

Hlavním oznámením společnosti Philips Lighting je uvedení nové IoT platformy s názvem Interact, která je základem pro generování datových služeb. Mezi nejzajímavější novinky pro koncové spotřebitele zase patří řada stylových dekorativních LED lamp a svítidel, stejně jako nová venkovní kolekce populárního domácího systému inteligentního osvětlení Philips Hue.

Naše pověst v oblasti inovací je v odvětví, ve kterém působíme, jedinečná, a letos jsme dokázali zvednout laťku zase o kousek výš. Novinky v oblasti LED inovací zahrnují například designové vintage žárovky nebo nejoblíbenější kancelářská svítidla disponující převratnou technologií LiFi, která poskytuje prostřednictvím vysoce kvalitního LED osvětlení a světelných vln širokopásmové datové připojení,“ uvádí Eric Rondolat, generální ředitel společnosti Philips Lighting. „A protože se osvětlení stává skutečně inteligentním, naše IoT platforma Interact vytvoří služby založené na datech pro zákazníky, kteří hledají další benefity nad rámec osvětlení.

 
 
Reklama