Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost ABB oslavila 150 let inovací na českém trhu

Společnost ABB oslavila na letošním brněnském veletrhu AMPER 150 let inovací v České republice a vedle toho představila nová řešení pro chytré domácnosti, budovy, města nebo průmyslové provozy.

ABB oslavilo na veletrhu AMPER 150 let inovací v ČR
ABB oslavilo na veletrhu AMPER 150 let inovací v ČR

Začátek veletrhu byl ve znamení unikátní módní přehlídky, kde hrála hlavní roli nová, již sedmnáctá designová řada vypínačů Levit® M. Nepřehlédnutelnou součástí expozice pak byla nabíjecí stanice pro elektrobusy OppCharge nebo robot YuMi®.

Mezi prezentovanými novinkami z oblasti chytré domácnosti se objevily například prvky inteligentní elektroinstalace ABB-free@home® pro ovládání osvětlení, stmívání, žaluzií i pokojové teploty, které nově nepotřebují připojení sběrnicového kabelu nebo nové aplikace pro mobilní zařízení ovládající domovní telefony i solární panely.

Završením letošního ročníku bylo opětovné vítězství ABB v soutěži Zlatý Amper 2018 o nejpřínosnější exponát veletrhu. „Jsme velmi rádi, že se nám podařilo získat prestižní ocenění Zlatý Amper 2018 za řešení ABB Ability Manufacturing Operations Management (MOM), který, jak vyplývá z našich případových studií, díky efektivnímu plánování přináší našim zákazníkům v průměru 10 – 20 % zvýšení celkové efektivnosti zařízení (OEE) a 9% snížení nedokončené výroby,“ uvedla Tanja Vainio, generální ředitelka ABB Česká republika.


ABB s.r.o.
logo ABB s.r.o.

ABB je přední světovou společností působící v oblasti energetiky a automatizace. V České republice působí na osmi lokalitách a zaměstnává více než 3400 lidí. Hlavní produkce: Elektromotory, generátory, frekvenční měniče, jejich díly, projekce, dodávky, ...

 
 
Reklama