Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AFRISO má zbrusu nový E-shopový katalog!

Společnost AFRISO spol. s r.o. si pro své zákazníky připravila tzv. e-shopový katalog. Zákazníci mohou naše produkty nově kupovat přes internet.

AFRISO má zbrusu nový E-shopový katalog!

Do nového roku 2018 přinesla společnost AFRISO spol. s r. o. velkou novinku. Vyslyšela přání a požadavky svých zákazníků, kteří si přáli elektronicky přehledný katalog produktů. Veškerý obsah je možné nalézt na této stránce. Jedná se o přehledný elektronický obchod s širokým a kvalitním sortimentem. Mimo jiné slouží také jako elektronický katalog, kde najdete návody, schémata zapojení či jinou elektronickou dokumentaci produktů. Kromě toho se zde bude pravidelně přispívat odbornými články a tipy, které využijte pro vaší profesi nebo pro všeobecné vzdělání. Právě přehlednost a ucelenost byly dva hlavní aspekty, kterými se řídili vývojáři při tvorbě e-shopového katalogu. V případě, že jste o společnosti AFRISO spol. s r. o. neslyšeli a jste z oboru měřící, regulační, topenářské techniky, tak neváhejte a navštivte tento web. Najdete zde velký výběr produktů nejen prvotřídní kvality, ale i produkty, které nabízí přidanou hodnotu za bezkonkurenční ceny!


AFRISO, s.r.o.
logo AFRISO, s.r.o.

* Měření teploty a tlaku * Kontrolní a měřící přístroje * Analýza spalin * Hladinoměry a regulační přístroje * Snímače mezních hodnot * Indikátory netěsnosti * Soupravy pro vložkování nádrží * Vybavení nádrží * Filtry topného oleje * Příslušenství pro ...

 
 
Reklama