Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nabídka pro členy ASOCIACE GRÉMIUM ALARM

AGA je partnerem nového oboru Zabezpečení na mezinárodním veletrhu FOR ARCH Praha 2017. Členy asociace srdečně zveme na zajímavý doprovodný program i aktivní účast na veletrhu.

Nový obor Zabezpečení na FOR ARCH Praha

Vážení přátelé, kolegyně, kolegové, členové AGA,
již po osmadvacáté se uskuteční největší mezinárodní stavební veletrh v Česku. Za tu dobu prošel FOR ARCH řadou změn a především vylepšením. Každý rok se návštěvníkům nabízejí novinky ze stavebního světa. tou letošní bude nový obor zabezpečení – návštěvníci zde najdou nabídku zabezpečovací techniky, systémů ochrany budov i osob.

FOR ARCH svým bohatým doprovodným programem láká návštěvníky z řad odborné i laické veřejnosti, která se jako každý rok může těšit na pět dní nabitých propracovanými expozicemi, přednáškami, konferencemi a poradenstvím.

Bezpečnosti se budou věnovat tři stěžejní akce

Bezpečnosti se budou věnovat tři stěžejní akce, které pořádají odborné portály TZB-info a ESTAV.cz:

  • Již 2. ročník odborné konference POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB 2017, která je zaměřená v letošním roce hodně na bytové domy a budovy s větším podílem dřeva. V programu jde o návaznost stavebního řešení a technologií.

  • WORKSHOP NA TÉMA BEZPEČNOST budov pro facility management, ZAMĚŘENÝ ZEJMÉNA NA KAMEROVÉ SYSTÉMY

  • Jednodenní program pro širokou veřejnost JAK BEZPEČNĚJI BYDLET, zaměřený na bytové i rodinné domy, kde je AGA odborným partnerem.
Téma chytrá města na celodenním Technologickém fóru

Rádi bychom Vás také pozvali na Technologické fórum - jednodenní diskusní setkání zástupců investorů, developerů, projektantů, státní správy, samosprávy a akademické obce na TÉMA CHYTRÁ MĚSTA BUDOUCNOSTI.

Pozvánka pro členy AGA k aktivní účasti na výstavě FOR ARCH Praha 2017

Využijte nabídky zvýhodněných cen pro členy ASOCIACE GRÉMIUM ALARM i posledních volných atraktivních ploch ve výstavních halách a staňte se tak součástí největšího mezinárodního stavebního veletrhu v ČR.


 
 
Reklama