Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Mějte přehled o pohybu vašeho vozidla

Logistická jednotka, například ta od společnosti Jablotron, s mnoha funkcemi pomůže i v situaci, kdy potomek právě získal řidičský průkaz a jediné co má v hlavě je dostat se za volant vašeho vozu.

Monitoring pohybu vozidla nebo skútru pomocí chytré aplikace MyJABLOTRON
Monitoring pohybu vozidla nebo skútru pomocí chytré aplikace MyJABLOTRON

Přestože syn nebo dcera nejsou ještě dostatečně řidičsky zkušení, zabránit jim v řízení je takřka nemožné. Pokud se to podaří, budete snášet nepříjemné narážky a zlomyslné pohledy. V opačném případě je užitečné mít o situaci přehled. S jarní sezónou stoupá při pohybu v hustém provozu riziko nehody. Přitom nemusí chybovat dítě, ale kdokoliv, kdo například spěchá do práce.

Vyvarovat se nehodám je takřka nemožné. Ty se prostě stávají a lze jim předcházet jen soustředěním a řidičskými schopnostmi. Logistická jednotka ale dokáže obavy zmírnit tím, že mimo jiné poskytuje monitoring pohybu vozidla nebo skútru pomocí chytré aplikace MyJABLOTRON a vy tak máte aktuální přehled o tom, kde se nachází. Unikátní funkce Geofence vás poté upozorní ve chvíli, kdy skútr dorazí do přednastavené lokality, jako je třeba škola nebo dům kamaráda. Vy pak můžete v klidu vyrazit do práce nebo na nákupy.

 
 
Reklama