Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Videopatrolace jako alternativa fyzické ostrahy

Novou službu, pod názvem Videopatrolace, představuje společnost Jablotron. Nenarušuje soukromí, přesto poskytuje ochranu v maximální možné míře a zároveň úzce spolupracuje s bezpečnostními složkami.



Vše funguje velmi jednoduše. Vstupní konzultaci a následnou instalaci včetně připojení na Bezpečnostní centrum JABLOTRON (PCO) provádí certifikovaní odborníci. Po instalaci stačí zavolat a domluvit si časy kontrol. Operátoři prohlíží online záběry nebo 30 minutové videozáznamy, a to buď ve stanovených časech nebo jako navazující kontroly, které mohou sloužit jako zmíněná fyzická ostraha. Připojení na PCO je zásadní výhodou oproti běžným kamerám, které natočený materiál pouze ukládají s omezenou délkou záznamu.

Pokud vidí při vizuální kontrole operátor pohyb v monitorované oblasti, okamžitě zákazníka informuje. Jestliže například přijde neočekávaná návštěva, stačí pouze potvrdit, že o pohybu v hlídaném prostoru ví a není nutné situaci řešit. V opačném případě operátor okamžitě informuje Policii ČR a vysílá zásahovou jednotku.

 
 
Reklama