Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Altron patří mezi české Superbrands 2017

Altron má ucelenou nabídku služeb a řešení v oblasti infrastruktury datových center.

Společnost Altron, která přes 25 let poskytuje řešení, služby a produkty pro datová centra a IT, získala prestižní ocenění Czech Business Superbrands 2017. Pečeť je znakem speciálního postavení a uznáním vynikajícího postavení značky na lokálním trhu.

„Přidali jsme se do klubu věhlasných značek. Ocenění Business Superbrands 2017 je pro nás poctou a zároveň pozitivní zprávou, která podtrhuje naši dlouholetou práci směrem k zákazníkům a trhu. Zisk ocenění také stvrzuje kvalitu služeb a řešení, která poskytujeme na českém i mezinárodním trhu a podpoří náš další rozvoj,“ uvedl Jan Rezek, marketingový ředitel společnosti Altron.


Ilustrační foto, zdroj: www.altron.net
Altron připravujeme řadu inovací i v tomto roce.

Už 30. května pořádá kongres Altron kongresu Data Center & Business World 2017, na kterém návštěvníkům z řad ICT odborníků se svými partnery prakticky ukáže, kam směřují technologie a aplikace v datových centrech a odhalí moderní trendy v ICT technologiích.

Ohlédnutí: Altron Business Breakfast 2016 - témata, která hýbou českým i mezinárodním trhem ICT služeb

Odborníci společnosti Altron seznámili desítky účastníků odborných seminářů s aktuálními tématy a trendy, které se dotýkají především nastupující vlny IoT technologií a jejich aplikace v nejrůznějších oborech. Podle analytických společností bude totiž do roku 2020 k internetu připojeno více než 25 miliard zařízení. Tento fenomén postupně promění celý obor ICT včetně datových center, a tak Altron uvedl svůj koncept řízení životního cyklu velkých objemů dat k zákazníkovi a jeho praktické využití například v městské mobilitě nebo energetice.

 
 
Reklama