Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový přístup k zásuvkovým kombinacím

Řada AMAXX® společnosti MENNEKES přináší konfigurovatelné zásuvkové kombinace ve třech velikostech s atraktivním a jedinečným designem v řadě variant pro téměř všechny aplikace.

Zásuvkové kombinace společnosti MENNEKES
Zásuvkové kombinace společnosti MENNEKES

Program doplňuje kombinace AMAXX® s pěti segmenty se všemi známými výhodami systému AMAXX® a je uzavřen nejmenší kombinací AMAXX® s jedním segmentem, která je k dispozici s krytím IP 44, IP 67 a také od 16 A, 3 p až po 32 A, 5 p a jako DUO AMAXX® blokovaná se spínačem.

Prostorově nenáročný AMAXX®s

Pro instalace s omezeným prostorem je k dispozici AMAXX®s, která může být volitelně upevněna na bok nebo výklopně. Kromě upevnění na zadní stranu může být instalována také napravo nebo nalevo, a to díky volitelně dostupné upevňovací sadě. Pro ještě pohodlnější aplikaci si zákazník může zvolit variantu, kterou lze sklápět o 90 stupňů nalevo nebo napravo.

Rozmanitost verzí

  • Typy ochrany: IP 44 a IP 67.
  • Materiály skříně: AMAPLAST nebo speciálně chemikáliím odolný AMELAN®
  • Barvy: spodní část černá, horní část šedá, stříbrná (IP 44), žlutá nebo červená.
  • Vybavení: zásuvky CEE od 16 A, 3 p až 63 A, 5 p, zásuvky se zemnicím kolíkem v souladu s řadou mezinárodních norem, zásuvky DUO, blokované se spínačem od 16 A, 3 p až po 32 A, 5 p a také s tavnými vložkami.

Mistr kombinací

Online konfigurátor AMMAX® umožňuje vybrat správné řešení v pouhých třech snadných krocích z celého sortimentu zásuvek a tavných vložek, a to nepřetržitě 24 hodin. Konfigurátor okamžitě zobrazí vybranou kombinaci kompletně s textem, obrázkem, cenou a dodací lhůtou. Výrazně tak zkrátí dobu nabídky a zrychlí dodávku vybrané kombinace AMAXX®.

 
 
Reklama