Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kvalitní analyzátory spalin + tablet jako dárek (prodlouženo)

Vzhledem k velkému zájmu o naší akční nabídku "Analyzátor spalin + tablet zdarma", jsme se ji rozhodli prodloužit do konce ledna. Přečtěte si informace ať vám tato mimořádná nabídka neunikne.

V obou případech se jedná o velice kvalitní a spolehlivé analyzátory spalin s jednoduchým ovládáním.

Uživatelsky příjemný multifunkční analyzátor spalin EUROLYZER STx je vhodný pro všechny typy plynných a kapalných paliv i pro pelety. Je vybaven unikátním senzorem kyslíku EcoX se zárukou 5 let a životností 7 let.

Senzor CO/H2 je kompenzovaný na vodík a má maximální rozsah do 9 999 ppm. Analyzátor je možné dodat, nebo později doplnit o měření NO a výpočet NOx. Samozřejmostí je měření teploty, tahu a diferenčního tlaku. Z naměřených hodnot dále počítá účinnost, ztráty, rosný bod a CO2 a CO neř, NO neř.

Analyzátor spalin Multilyzer STe může obsahovat až elektrochemických senzorů: O2 Eco se zárukou 3 roky, CO/H2 s proplachovacím čerpadlem do 4 000 ppm, CO vys do 20 000 ppm, NO do 2 000 ppm, NO2 do 200 ppm a SO2 do 2 000 ppm.

Analyzátor zároveň slouží jako digitální manometr s barometrem, digitálním teploměr a detektor CO. Čím lze ušetřit peníze za jiné přístroje.

Oba analyzátory jsou standardně vybaveny rozhraním Bluetooth SMART, který umožňuje efektivní využití mobilní aplikace Eurosoft Mobile App a připojení měřících modulů CAPBs. Tyto přesné externí sondy fungují jako detektor plynu, tlakoměr, teploměr, vlhkoměr a jako měřidlo pro 4 Pa test.

Navíc využijte akční nabídku, kdy k nákupu analyzátoru spalin obdržíte vynikající tablet LENOVO jako dárek. Více informací na naších webových stránkách.


AFRISO, s.r.o.
logo AFRISO, s.r.o.

* Měření teploty a tlaku * Kontrolní a měřící přístroje * Analýza spalin * Hladinoměry a regulační přístroje * Snímače mezních hodnot * Indikátory netěsnosti * Soupravy pro vložkování nádrží * Vybavení nádrží * Filtry topného oleje * Příslušenství pro ...

 
 
Reklama