Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový termografický, multifunkční multimetr pro bezpečné a efektivní kontroly

Nový multimetr FLIR DM284 kombinuje profesionální digitální multimetr s 18 funkcemi pro měření efektivní hodnoty proudu s technologií infračerveného navádění (IGM) od FLIR.

Digitální multimetr FLIR DM284
Digitální multimetr FLIR DM284
Rychle odstraňujte problémy s technologií infračerveného navádění (IGM™)

Nový multimetr FLIR DM284 je úplně jiný než konkurenční přístroje. Kombinuje profesionální digitální multimetr s 18 funkcemi pro měření efektivní hodnoty proudu s technologií infračerveného navádění (IGM) od FLIR, která rychle nasměruje uživatele na přesné místo teplotní anomálie, z bezpečné vzdálenosti od elektrického panelu nebo rozvaděče.

Multimetr DM284 je nejnovějším přírůstkem řady přístrojů s technologií IGM, které nejen usnadňují a urychlují hledání problémů, ale zároveň umožňují provádět důslednější kontroly. IGM pomáhá hledat příčiny problémů s elektroinstalací a jasně znázorňuje teplotní rozdíly. Tato technologie využívá vestavěný termografický mikrosenzor FLIR Lepton® s rozlišením 160 x 120 pixelů, jenž najdeme v celé řadě termografických přístrojů.

Při snímání panelů, konektorů a vodičů tento mikrosenzor pomáhá odhalovat možné problémy bez přímého kontaktu s kontrolovaným místem. Jakmile technologie IGM identifikuje problém, multimetr FLIR DM284 změří proud, napětí nebo jiné pokročilé veličiny, aby ověřil a potvrdil nalezené problémy.

Vestavěné světlo a laserové ukazovátko oceníte při práci v rozvaděčích se špatným osvětlením, respektive při identifikaci problematických míst na termogramu. Termografické a elektrické hodnoty termočlánku lze prohlížet současně a v přehledném uživatelském rozhraní přístroje lze vybrat tři termografické barevné palety.

Multimetr FLIR DM284 zajišťuje rychlé, snadné a účinné kontroly či měření a díky své multifunkčnosti omezuje počet nástrojů, které s sebou elektrikáři musí nosit při provádění důsledných kontrol. S krytím IP54 a vysokou odolností (pádová zkouška ze 3 metrů) je na multimetr FLIR DM284 poskytována 10letá záruka FLIR, nejlepší v daném odvětví.

Přístroj FLIR DM284 je ideální pro měření a kontroly elektronických zařízení, komerčních elektroinstalací, lehkých průmyslových systémů a klimatizačních soustav a lze jej doplnit o řadu příslušenství, včetně univerzálních flexibilních proudových sond, zkušebních vodičů, přenosného obalu a náhradních baterií.

více informací o přístroji DM284

 
 
Reklama