Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inteligentní bydlení s HDL Automation na veletrhu FOR ARCH

Společnost HDL Automation s.r.o. vás srdečně zve na veletrh FOR ARCH od 20. do 24. 9. 2016, hala 4, stánek A01.

HDL ve své expozici představí moderní sběrnicové řešení inteligentního řízení obytných i komerčních prostor. Budete si moci vyzkoušet ovládání osvětlení a stínících prvků a seznámit se s možnostmi integrace dalších funkcí do jednotného řídícího systému moderního domu. Vystaveny budou designové nástěnné ovladače HDL, prvky pro řízení osvětlení, vytápění, klimatizace, stínění, zabezpečení, měření spotřeby a další funkce automatizace budov. Produkty HDL představují špičku zejména v řízení osvětlení a pracují se standardy KNX, Buspro, DALI a DMX.

Bude představen také bezdrátový systém Buspro Wireless, který je vhodný pro instalaci do již hotových domů či kanceláří bez nutnosti rekonstrukce. Díky pokročilé technologii se obejde bez bateriového napájení a vyznačuje se vysokou spolehlivostí a odolností proti výpadkům a rušení.

HDL Automation s.r.o. zastupuje na českém a slovenském trhu globální značku HDL, působící v 88 zemích světa.



HDL Automation s.r.o.
logo HDL Automation s.r.o.

HDL Automation s.r.o. zastupuje značky HDL, IQRC, MyMight, Enertex, smart:)things, Hoteza, Raysgem, Matrix. Dodává škálu produktů od jednotlivých modulů až po kompletní automatizační systémy budov, systémovou elektroinstalací vytváří inteligentní budovy.

 
 
Reklama