Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Spínače a zásuvky ASFORA s benefitem nadstandardních funkcí

Spínače a zásuvky ASFORA jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, provedení působí robustně, povrch je velmi příjemný na dotyk. Přináší řadu výhod i profesionálům při provádění elektroinstalace.



„Mohu zmínit například bezšroubové svorky u spínačů, které zrychlují a zjednodušují montáž. Konkurenční řady toto řešení v obdobné cenové relaci nemají. Výrobky jsou bezpečné na montáž, eliminují zbytečné chyby a chrání prsty. Pro co největší jednoduchost jsou přístroje dodávány jako komplet včetně rámečku, ale mají možnost montáže až do šestinásobného společného rámečku,“ přibližuje Robert Šimčík ze Schneider Electric.

Řada interiérových spínačů a zásuvek ASFORA upoutá elegantním, hranatým designem a celkovým moderním provedením. Hodí se nejen pro domácnosti, ale využití najde také v malých a středních kancelářských budovách. Perfektně ladí s každým interiérem a k dostání je ve dvou barevných variantách – bílé a krémové.

Materiál nepodléhá během času změnám, ani při dlouhodobém vystavení slunečnímu záření. Přístroje mají tuhý pozinkovaný kovový rámeček, který nepodléhá korozi.


Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.

 
 
Reklama