Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

evohome - inovovaná multizónová regulace vytápění a ohřevu teplé vody se vzdáleným přístupem

Systém evohome nabízí úsporu energie a optimalizovanou kontrolu vytápění Vašeho domu. Díky bezplatné mobilní aplikaci budete mít možnost kontroly nad svým domovem kdykoliv a odkudkoliv chcete.



Centrální řízení domu

Systém evohome umožňuje regulaci až 12 nezávislých zón a ohřev zásobníku teplé vody. Řídicím centrem systému je bezdrátová přenosná jednotka evotouch, vybavená dotykovým barevným displejem, s jejíž pomocí lze centrálně ovládat jednotlivé místnosti i ústřední zdroj tepla - v každé zóně je možné nastavit individuální týdenní časový program s možností místního i vzdáleného přenastavení. Samozřejmostí jsou i rychlé přednastavené funkce pro nepřítomnost či eko-provoz. Jednotka evotouch nabízí přehledné intuitivní uživatelské rozhraní a je nyní dostupná s lokalizací pro Českou republiku.

Maximální flexibilita

evohome se dokáže flexibilně přizpůsobit vašemu systému vytápění. Díky široké škále funkcí je možné jej využít pro ovládání klasických otopných těles, podlahového vytápění, termopohonů a přímotopů, k řízení kotle i ohřevu zásobníku teplé vody. Jelikož evohome využívá bezdrátového propojení prvků, je možné jej jednoduše instalovat bez nutnosti stavebních úprav a pokládání kabelů. Tím je též umožněna snadná úprava zón a jejich postupné přidávání podle potřeby.

Úspora energie

Převážná část energie domácností je spotřebována na vytápění a ohřev teplé vody, přičemž nezanedbatelná část ztrát je přitom obvykle způsobena neefektivním hospodařením a nedostatečným přizpůsobením požadavkům jednotlivých prostor na teplo. Systém evohome nabízí individuální provozní program pro každou místnost, čímž se nejen lépe dosáhne požadovaného komfortu, ale také se redukuje spotřeba energie. Systém nabízí též funkci optimalizace - vypočítává tepelné ztráty jednotlivých místností, a zpětně koriguje své výstupy. Oproti řízení vytápění běžným termostatem přináší řešení evohome možnost až 30 % úspory energie, čímž se výrazně zkrátí návratnost pořizovacích nákladů.

Vzdálený přístup a automatizace

Díky aplikaci Total Connect Comfort nyní můžete ovládat svůj dům s instalací evohome odkudkoliv a kdykoliv chcete. Aplikace je dostupná zcela zdarma, podporována operačními systémy Android a iOS, a je dostupná v českém jazyce. Provoz této aplikace je podmíněn pouze registrací a vytvořením uživatelského účtu na: https://info.mytotalconnectcomfort.com/cs-CZ.

Kromě aplikace Total Connect Comfort jsou k dispozici i utility IFTTT a Life360, které nabízejí širokou škálu doplňujících funkcí. S jejich pomocí je možné automatizovat provoz domu a sestavit vlastní logické modely chování dle Vašich potřeb - dům tak dokáže zcela autonomně reagovat na změny teploty, počasí či přítomnost osob.

Systém evohome nabízí nejen výraznou úsporu energie, ale také zvyšuje kontrolu nad teplem Vašeho domova, přináší vyšší komfort a přizpůsobuje své chování Vašim požadavkům.

 
 
Reklama