Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CIB modul pro připojení meteo senzorů, detektoru srážek, snímání hladiny vody a námrazy

Nově připravovaný modul C-IS-0504M má optimalizovanou konfiguraci pro přímé připojení a měření čidel osazených na střeše domu (detektor srážek, anemometr, snímač směru větru) a dále pro řízení rozmrazování venkovních ploch a okapů.

Zároveň je vhodný pro hlídání hladiny vody v nádržích (závlahové systémy apod.). Modul je vybaven 2 vstupy pro optimální měření vodivosti střídavým proudem. Zejména pro detektor srážek, snímač hladiny vody, vyhodnocení snímačů námrazy venkovních ploch a okapů.

Další 3 vstupy jsou určeny pro čidla teploty a impulzní snímače (rychlost větru, vodoměr, plynoměr apod.). Modul je vybaven i aktory – 3 reléovými výstupy a jedním PWM výstupem 24 V pro přímé napájení a řízení vytápění detektoru srážek. Reléové výstupy mohou spínat jednak vyhřívání čidel námrazy, jednak mohou ovládat topné rozmrazovací kabely.


Teco a.s.
logo Teco a.s.

Vývoj a výroba řídicích systémů nejen pro inteligentní řízení domů a budov. Systémy Tecomat Foxtrot jsou chytrým standardem umožňujícím ovládat veškeré současné technologie přes nejrůznější komunikační zařízení od vypínače po dotykové panely.

 
 
Reklama