Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na klíč dodaný systém pro monitorování teploty při výrobě sádrokartónových desek

Společnost Fluke Process Instruments uvádí nové, kompletně na zakázku dodané řešení pro sledování teploty v reálném čase a dokumentaci procesů výroby sádrokartónových desek.

Systém TIP900 je efektivní nástroj pro kontrolu kvality navržený tak, aby výrobci pomohl rychle nastavit výrobní linku a zvýšit výnosy.

Systém pro infračervené měření teploty vytváří velmi detailní termogramy sádrokartónových desek opouštějících sušičku. Jejich analýzou software detekuje vlhkost a odchylky hustoty a identifikuje všechny chyby, jako vmetky nebo bubliny v sádrovém jádře, vady kartónu, poškození hran nebo překrývající se desky.

Termogramy se všemi detekovanými chybami jsou kontinuálně zobrazovány na dotykovém displeji, který umožňuje operátorovi linky nastavit sušičku tak, aby kvalita vyráběných desek byla co nejlepší. Tolerance pro shodné výrobky, meze alarmů a vytváření zpráv o kontrole jsou konfigurovatelné uživatelem.

Bezkontaktní zajištění kvality a 100% dohledatelnost

Systém TIP900 je odolný proti prachu. Má ethernetové rozhraní, které umožňuje přístup k termogramům a grafům s výrobními údaji desek na dálku.

Všechna zaznamenaná data jsou ukládána v databázi LogViewer. Tu lze prohledávat prostřednictvím zákazníkem vytvořených filtrů a umožňuje analýzu trendů a dlouhodobou dohledatelnost výrobních údajů.


 
 
Reklama