Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové vydání přehledového katalogu Domat Control System

Připravili jsme pro vás katalog, ve kterém nově naleznete potřebná data k procesním podstanicím mark220 a mark320, komunikativnímu čidlu pohybu a osvětlení, pokojovému ovladači s dotykovým displejem.

Domat Control System se neustále snaží poskytovat pokročilá řešení založená na progresivních technologiích. Důsledkem toho je průběžná aktualizace sortimentu hardwarových i softwarových produktů. V následujících odstavcích Vám představujeme nejzajímavější novinky od vydání předchozího katalogu.

mark220, mark320 Procesní podstanice s programováním v prostředí Merbon

DDC regulátory, programovatelné v prostředí Merbon v jazyce funkčních bloků nebo pomocí strukturovaného textu. V podstanicích jsou použity procesory PowerPC MPC5200 s OS Linux. Podstanice obsahují rozhraní RS485 nebo RS232 pro I/O moduly nebo cizí systém a Ethernet pro komunikaci s vizualizací RcWare Vision, databází Merbon DB, vývojovým prostředím Merbon i webovým klientem. mark220 a mark320 mohou pracovat jako integrátory dat z měřičů energie, střídačů, chladicích strojů nebo jiných technologií, ale i jako procesní regulátory s webovým přístupem či napojením na centrální dispečink.

DIP200 Komunikativní čidlo pohybu a osvětlení Stelix

Kombinované infračervené čidlo přítomnosti a čidlo osvětlení s fotodiodou je určeno pro řízení osvětlení a klimatizace v kancelářích, halách, dílnách a dalších společných prostorech.

UB100, UB200 Pokojové regulátory s protokolem BACnet MS/TP

Komunikativní regulátory topení a chlazení s protokolem BACnet MS/TP nyní s podporou časových programů.

Evo2 Volně programovatelný pokojový ovladač pro OEM aplikace

Pokojová jednotka s OS Linux, čidlem teploty a volitelně relativní vlhkosti a / nebo CO 2 .

MLIO Distribuovaný I/O modul

Vstupně-výstupní modul s komunikací Modbus RTU / RS485. Modul obsahuje 4 univerzální vstupy, 1 analogový výstup 0...10 V a dvě relé 230 V / 5 A. Veškerá nastavení lze měnit ručně, bez konfiguračního softwaru.

Merbon Menu Reader Aplikace pro ovládání PLC mark... a MiniPLC

Zdarma ke stažení – aplikace pro iOS, OSX, Android, Linux, Windows Phone a Windows, která umožní ovládat až 4 procesní stanice s runtimem Merbon nebo SoftPLC.

Vývojové prostředí Merbon IDE

Merbon IDE umožňuje programování jak v jazyce funkčních bloků (FUPLA), tak ve strukturovaném textu (ST) podle normy IEC 61131-3. Slouží pro programování a konfiguraci regulátorů řady mark.... Merbon IDE je zdarma ke stažení na www.domat.cz. Na webu najdete i seznam a termíny školení


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 
Reklama