Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Siemens představí na veletrhu AMPER 2016 novinku pro automatizaci domácnosti

Divize Building Technologies společnosti Siemens představí u příležitosti veletrhu AMPER 2016 nový automatizační systém pro domácnosti SystemOne. Ten propojuje všechny technologie v domácnosti do jednoho systému.

Na stánku 3.31 v pavilonu P se návštěvníci od 15. do 18. března seznámí s projektem, ve kterém propojili svá know-how Siemens a společnost CUE.

Technické specifikace:

  • SystemOne je postaven na systému řízení vytápění, větrání a klimatizace Synco living™ od Siemens, jehož používání může zákazníkům přinést až 30% úsporu energie na vytápění či chlazení a nižší emise CO2. Se systémem Synco living™ může domácnost získat energetickou účinnost třídy A (v souladu s normou EN 15232 “Energetická náročnost budov – Vliv automatizace, řízení a správy budov”).
  • SystemOne integruje ověřený systém řízení technologií HVAC společnosti Siemens se systémem pro ovládání multimédií společnosti CUE. Součástí jsou elegantní dotykové panely, které jsou vyrobeny z jednoho kusu hliníku. Díky svému designu se hodí i do luxusně zařízených prostor.
  • Prostřednictvím dotykových panelů, aplikací na mobilních telefonech, tabletech a televizorech jsou integrovány všechny technologie v budově. Z jednoho místa tak lze ovládat nejen topení, větrání a chlazení, ale i žaluzie, světla včetně různých světelných scén, hudby a filmy ze síťového disku.

Všechny uvedené technologie jsou postaveny na mezinárodních standardech, jako např. sběrnice KNX (ISO/IEC 14543-3 a CENELEC EN 50090 and CEN EN 13321-1), datová síť Ethernet a běžně dostupná technologie DLNA pro správu multimediálního obsahu.

Z toho vyplývá, že systém lze doplňovat a rozšiřovat i o produkty dalších výrobců, kteří podporují tyto celosvětově používané standardy.

Více informací najdete na webových stránkách www.systemone.eu
Siemens, s.r.o.
logo Siemens, s.r.o.

Systémy automatizovaného řízení budov, systémy řízení energetických systémů, systémy řízení kotelen a předávacích stanic CZT. Přístroje pro měřicí a regulační techniku, integrované systémy budov, konzultace, projekty, software, dodávky na klíč, projekty ...

 
 
Reklama