Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Budoucí technologie na veletrhu AMPER již nyní

Největší elektrotechnická událost v regionu střední Evropy se koná v termínu 15. - 18. 3. 2016. Představí se 600 firem z 22 zemí světa. Předchozí ročník veletrhu navštívilo 44 500 návštěvníků.

Největší lídři v oboru na jednom místě

Návštěvníci letos uvidí řadu unikátních novinek, mnohdy ve světové premiéře, prezentovaných šesti sty firmami. Mezi vystavovateli jsou zastoupeny přední světové koncerny jako je např. ABB, Siemens, Weidmüller, PHOENIX CONTACT, TURCK, OMRON ELECTRONICS, SCHMACHTL CZ i tradiční české firmy jako je KOPOS KOLÍN, Tritón Pardubice, a mnoho dalších významných společností. Kromě tradičních oborů veletrhu jako je elektroinstalační technika a inteligentní elektroinstalace, energetika, automatizační a řídicí technika, elektronické součástky a moduly budou na veletrhu významně zastoupeny firmy z oblasti zabezpečovací a komunikační techniky a osvětlení.

Budoucnost průmyslových procesů v konceptu Průmyslu 4.0

Současný trend digitalizace průmyslové výroby v duchu konceptu Průmyslu 4.0 se promítá do novinek řady vystavovatelů především v oblasti průmyslové automatizace. Vystavovatelé představí konkrétní výhody a možnosti řešení, jak průmyslové provozy posunout na vyšší úroveň. Na téma „Automatizace mění průmysl“ proběhne ve dnech 15. – 17. 3. v hale V v rámci FÓRA AUTOMATIZACE živý program přednášek a prezentací včetně uvedení zajímavých výukových a vzdělávacích projektů.


Terinvest, spol. s r.o.
logo Terinvest, spol. s r.o.

Terinvest, spol. s r.o., je pořadatelem významných veletrhů s mnohaletou tradicí. Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky, energetiky, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Pravidelně se jej ...

 
 
Reklama