Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soubor průmyslových veletrhů nabírá tempo

Další ročník průmyslových veletrhů v PVA EXPO PRAHA se již blíží. Brány výstaviště se otevřou pro odborné návštěvníky 10. – 13. května 2016.

Tradiční veletrhy FOR INDUSTRY, FOR ENERGO a FOR LOGISTIC budou rozšířeny o veletrh 3D technologií FOR 3D, veletrh informačních systémů pro průmysl FOR INFOSYS a mezinárodní dopravní veletrh FOR TRANSPORT. Vystavovatelé předvedou pestrou nabídku nových produktů a technologií, připraveny budou i tematické přednášky a semináře. V rámci doprovodného programu se uskuteční 10. května již 2. ročník mezinárodního ENERGO SUMMITu. Prodloužení veletrhů ze tří na čtyři dny tak uvítají nejen vystavovatelé, ale i návštěvníci.

Jarní průmyslové veletrhy představí v roce 2016 dva nové obory Vystavovatelé mají příležitost se prezentovat na souboru 6 veletrhů. Primárním cílem organizátora je vytvořit jedno místo pro setkávání odborníků z průmyslových oblastí a pro prezentaci všech průmyslových výrobků, technologií a služeb. Kromě mezinárodního veletrhu strojírenských technologií FOR INDUSTRY se představí i vystavovatelé z oboru logistiky, skladování a manipulace FOR LOGISTIC, výroby, rozvodu a užití energie FOR ENERGO a 3D technologií FOR 3D. Tyto obory doplní dva nové veletrhy - neustále se rozvíjející obor informačních systémů pro průmysl FOR INFOSYS a mezinárodní dopravní veletrh FOR TRANSPORT.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama