Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CAD Studio oznamuje pozitivní hospodářské výsledky za rok 2015

Meziroční nárůst tržeb dosáhl 14 procent, prodeje odborných služeb a softwaru nejvíce vzrostly v oblasti stavebnictví a architektury.

Akciová společnost CAD Studio, největší specializovaný dodavatel CAD, CAM, GIS a PDM řešení ve střední Evropě, informuje o průběžných hospodářských výsledcích za kalendářní rok 2015. V oblasti strojírenských produktů od Autodesku se meziročně zvýšil prodej licencí o 11 procent, ve stavebnictví dokonce o 47,5 procenta. Významně narostl prodej produktů a služeb u slovenských poboček CAD Studia, a to o celých 140 procent.

CAD Studio vstupuje do 25. roku působení na našem trhu. Od prodeje AutoCADu jsme postupně přešli k řešením specializovaným na jednotlivé oblasti konstrukce a projektování. K nim nabízíme také konzultační služby, odborná školení, technickou podporu a širokou řadu doplňků a nadstaveb vytvořených přímo našimi vývojáři,“ připomíná Jan Binter, výkonný ředitel akciové společnosti CAD Studio.

Jan Binter, výkonný ředitel
Jan Binter, výkonný ředitel
Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 
Reklama