Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TRONIC CONTROL slaví 20. let činnosti firmy

Již dvě desítky let působíme především na českém trhu a patříme k úspěšným českým výrobcům řídicích systémů. Systémy TRONIC 2000© jsou převážně používané pro řízení vytápění, větrání a klimatizací, v neposlední řadě pro řízení různých technologických procesů.

Historie výroby systémů TRONIC sahá do počátku 80. let minulého století, programovatelné systémy TRONIC 2000© jsou vyráběny od konce 90. let.

U našich výrobků byl vždy kladen důraz na:

  • kompaktnost systému
  • široký rozsah aplikací
  • volnou programovatelnost
  • komunikační možnosti
  • přátelskost vůči koncovému uživateli

Naše obchodní pobočky dále řeší zakázky v oblasti řízení vytápění, vzduchotechniky, klimatizace, spotřeb energií nebo technologických procesů.

K dalším činnostem patří poradenská činnost včetně návrhů úsporných energetických koncepcí vytápění, větrání a chlazení. Zrealizovali jsme mnoho komplexních dodávek vytápění a chlazení s využitím moderních způsobů získávání energie (např. tepelná čerpadla, ….).
Mezi naše význačné zákazníky patří např. Západočeská univerzita v Plzni, Matematicko-fyzikální fakulta v Praze, AVČR, Teplárny v Liberci a Otrokovicích, hotely Duo a Olympik v Praze, Avanti v Brně, Růže a Old Inn v Českém Krumlově, a další.

 
 
Reklama