Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Školení ABB na 1. čtvrtletí 2016

Školení jsou vhodná a d dispozici firmám i jednotlivcům z řad zákazníků, kteří se zabývají montáží a projekcí moderních elektroinstalací, ale i prodejem elektroinstalačního materiálu.

Školení a semináře

Vyberte si téma školení a termín, který Vám vyhovuje, vyplňte přihlášku a odešlete ji přímo z našich www stránek. Využijte registračního formuláře a po obdržení Vašeho hesla se budete moci přihlásit na Vámi vybrané školení. Již registrovaní mají svůj stálý přístup. Stačí kliknout na příslušnou záložku. Kromě základních školení jsou v nabídce i speciální školení pro členy Klubu Elektromontérů ABB nebo Partnery KNX.

E-learning – on-line akademie ABB

Moderní forma školení, která umožní účast každému zájemci, a to v pohodlí domova nebo vlastní kanceláře. On-line školení se Vám vždy časově přizpůsobí. Jejich přehled budeme uveřejňovat na www117.abb.com v sekci Školení a semináře.


Většina uvedených školení je zařazena do Projektu celoživotního vzdělávání ČKAIT. Jejich absolvováním získáváte kreditní body. Do Projektu celoživotního vzdělávání ČKAIT jsou zařazena Základní produktová školení, Základní a Tréninková školení elektroinstalace Ego-n(R) nebo domovních telefonů a videotelefonů ABB-Welcome a Midi.


ABB s.r.o.
logo ABB s.r.o.

ABB je přední světovou společností působící v oblasti energetiky a automatizace. V České republice působí na osmi lokalitách a zaměstnává více než 3400 lidí. Hlavní produkce: Elektromotory, generátory, frekvenční měniče, jejich díly, projekce, dodávky, ...

 
 
Reklama