Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Levit® získal ocenění za design – výrobek roku 2015

Ocenění Výrobek roku se každoročně uděluje v rámci stavebního veletrhu IBF. Soutěž patří mezi nejstarší svého druhu v ČR.

Jejím smyslem je upozornit na pokrokové výrobky a technologické postupy ve stavebnictví. O vítězích rozhodovala odborná a profesní porota, složená z 6 zástupců ČKAIT, ČSSI, ČKA a Obce architektů.

Designová řada vypínačů a zásuvek Levit®, který ABB s.r.o., Elektro-Praga do soutěže přihlásila, vznikal ve spolupráci s předním českým designerem a nositelem ceny Czech Grand Design 2013, Janem Čapkem. Levit® porotu přesvědčil díky svojí výjimečnosti, která spočívá nejen v šíři škály barevných provedení a bohaté přístrojové vybavenosti, ale především v možností výměny barevných krytů spínačů a zásuvek, což ho pozvedá nad běžné vypínačové řady.


ABB s.r.o.
logo ABB s.r.o.

ABB je přední světovou společností působící v oblasti energetiky a automatizace. V České republice působí na osmi lokalitách a zaměstnává více než 3400 lidí. Hlavní produkce: Elektromotory, generátory, frekvenční měniče, jejich díly, projekce, dodávky, ...

 
 
Reklama