Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zlepšení světelných podmínek na pracovišti už nemusí být otázkou investice

Projekt Světlo bez starostí umožňuje klientům pronajmout si LED trubice bez počáteční investice, získat nové osvětlení, s okamžitou úsporou a správou osvětlovací soustavy na 5 let.

S projektem přichází společnosti Fawoo Tech a Valtavalo se svými smluvními partnery.

1. Pro koho je primárně tento projekt určen?
Projekt je primárně určen všem těm, kteří používají klasické zářivkové trubice T8. Těm, kteří chtějí snížit svůj účet za elektřinu a současně zlepšit světelné podmínky na pracovišti avšak momentálně mají v rozpočtu důležitější investice jako třeba nákup výrobních technologií apod.

2. Co nám tzv. Svazek světelný nabízí?
Svazek světelný je unikátní službou, která nabízí klientovi snadnější správu rozsáhlých osvětlovacích systémů. Osvětlení je poskytováno do zařízení klienta za měsíční nebo čtvrtletní poplatek. Tato pravidelná platba je nižší než současné celkové náklady na provoz osvětlení. Úspory realizuje klient během pětiletého smluvního období. Po jeho skončení přejde osvětlení za symbolickou cenu do majetku vlastníka. Záruka na zdroje pokračuje poté ještě dvouletým obdobím.

3. Jaká je počáteční investice do tohoto projektu?
Dlouhodobý charakter tohoto obchodního vztahu, umožňuje realizovat výměnu osvětlení s nulovou vstupní investicí. Samozřejmě záleží na celkovém stavu osvětlovací soustavy resp. stavu osvětlovacích těles a elektrorozvodů.

Více informací naleznete na našich stránkách.

 
 
Reklama