Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nabíječka USB vždy po ruce aneb zásuvka 2v1!

Se zásuvkou s integrovanou USB nabíječkou je nyní možné nabíjet smartphony, tablety, fotoaparáty bez toho, aby zabíraly místo v zásuvce.

Standardizovaný konektor pro nabíjení mobilních zařízení stačí zapojit do zásuvky s USB nabíječkou a nabíjecí proces začne sám. Již žádné extra nabíječky zapojené do silové zásuvky. Standardní zásuvka a integrovaný USB konektor pracují zcela nezávisle. Uživatel tak může v zásuvce ponechat zapojený i jiný spotřebič. Zásuvka s integrovanou USB nabíječkou najde uplatnění v rodinných domech, kancelářích, hotelových pokojích i na veřejně přístupných místech. Lze je snadno vyměnit i ve stávajících instalacích. A jakou má nabíječka klidovou spotřebu? Zanedbatelnou. Není-li nabíjen žádný přístroj, je menší než 0,1 W. Tato novinka od ABB s.r.o., Elektro-Praga je dostupná hned v osmi designových řadách spínačů a zásuvek.


ABB s.r.o.
logo ABB s.r.o.

ABB je přední světovou společností působící v oblasti energetiky a automatizace. V České republice působí na osmi lokalitách a zaměstnává více než 3400 lidí. Hlavní produkce: Elektromotory, generátory, frekvenční měniče, jejich díly, projekce, dodávky, ...

 
 
Reklama