Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

EZS? Zabezpečovací systémy? Ty přece nic nezabezpečují ale jen detekují

Ano, nechceme si to připustit. Do "zabezpečovačky" jsme investovali nemalý peníz, jenže ona nás jaksi nezabezpečuje, pouze nás informuje, že už nás vykradli, nebo přinejmenším se o to někdo pokusil.

Namítnete, že už máte kamery. Z těch ale obvykle nic nepoznáte a zloděje jimi hned nechytíte. Škodu i tak udělá. Máte EZS se sirénou? Zloději jsou už prostě na sirénu zvyklí. Siréna houká a zloděj vesele krade dál. Jste napojeni na pult centr. ostrahy? Než ostraha přijede, zloděj páchá škodu.

Jak tedy skutečně zabezpečovat? Vyháněčem zlodějů! Je to první skutečně aktivní ochrana – zloděje detekuje a vyhání. Zloděj nenapáchá škodu. A to je podstatné.

Jednotka v sobě obsahuje mikroprocesor, detektor pohybu, audiomodul, zesilovač, reproduktor a velice autentická (lidská) agresivní hlášení. Jakmile je detekován pohyb, spustí se první hlasitá výstraha. Vypadá to, jako by zloděje skutečně někdo viděl a křičel na něj. Obsah dalších výstrah se mění a celková agresivita hlášení postupně narůstá, vše s propracovanou logikou. Zloděj si myslí, že je pronásledován, a tak raději z místa uteče.

Vyzkoušejte a pochopíte. Není potřeba napravovat škodu, volat policii, řešit pojistku. Prostě budete v klidu.


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama