Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hudební komfort z krabičky o velikosti vypínače osvětlení?

Představte si koupelnu, kterou chcete ozvučit rychle, ale i komfortně. Nechcete žádné složité přístroje, žádnou komplikovanou kabeláž, ale "smart" věcičku, která udělá hodně muziky za málo peněz.

A nejde jen o koupelnu. Takových míst kde bychom chtěli ozvučení z něčeho nenápadného a malého, je více, kupříkladu pracovna, terasa nebo zahradní altánek. Český výrobce Dexon přišel s tzv. nástěnnými přehrávači. A ne ledajakými. Zatímco konkurence nabízí obvykle jen tuner, nebo jen zesilovač, Dexonu se podařilo do nástěnného přehrávače vměstnat mnohem více.

Za zmínku stojí modely MRP 2170 nebe jeho komfortnější bratr MRP 2200, který obsahuje nejenom stereo zesilovač 2x 20 W, ale také FM tuner, Bluetooth konektivitu pro snadné přehrávání ze smartphonu nebo tabletu, ale i Mp3 přehrávač, jež přehrává soubory z USB slotu nebo mikroSD karty, Aux vstup pro snadné napojení dalšího audio zařízení, výstup na aktivní subwoofer, plánovač pro automatické znělky, reklamy a hudbu a především připojení do LAN sítě, díky kterému můžete MRP 2220 ovládat přes zdarma aplikace v chytrém telefonu. Uživatel tak získává nevídaný komfort přehrávače a zesilovače v jednom. Navíc s podporou v jeho smartphonu.


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama