Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nejrychlejší ozvučení místnosti bezdrátovými reproduktory

Dexon - český výrobce ozvučovací techniky uvedl na trh opravdu zajímavou novinku - aktivní stropní reproduktory s Bluetooth příjmem. Nepotřebují žádný zdroj zvuku, ani kabeláž, ani externí zesilovač.

Asi víte, jaké to je, v hotovém interiéru tahat reproduktorové kabely k zesilovači, řešit lišty a ozvučení skrýt. Jak se zdá, Dexon našel elegantní řešení v podobě bezdrátových stropních reproduktorů.

Není nic jednoduššího, než do stropu instalovat dva podhledové reproduktory, jeden z nich připojit k napájecímu adaptéru, reproduktory propojit mezi sebou a začít přehrávat hudbu přes Bluetooth. Instalace je opravdu velice snadná a především rychlá.

A co je výhodou, není potřeba žádného dalšího zesilovače, žádného přehrávače ani signálového propoje na stávající hifi aparaturu. Hudbu prostě přehráváme přímo z chytrého telefonu, tabletu nebo notebooku, přes Bluetooth spojení.


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama