Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Značka Zumtobel na letošním Designbloku

Značka Zumtobel se se svými svítidly Vivo zařadila mezi 50 rakouských firem a designerů, kteří se ve dnech od 22.10. do 27.10.2015 představí v Superstudiu letošního pražského Designbloku v rámci výstavy Austria Design Explosion.

Svítidla Vivo

Kompaktní reflektory Vivo zaujmou svojí excelentní reprodukcí barev, neoslňujícím a především rovnoměrně rozloženým světlem. LED technologie bez IR a UV záření umožňuje bezpečné osvětlení i citlivých objektů, kterými jsou například potraviny. Svítidla Vivo jsou dostupná v mnoha velikostech od XS až po L s celou škálou příslušenství.

Austrian Design Explosion

Advantage Austria představí nápaditý rakouský design s více než 70 exponáty z oblasti průmyslu a interiéru až po spotřební zboží. Pro expozici na ploše více než 100 m² se rakouský architekt Dieter Spath nechal inspirovat automobilovým průmyslem, a to 3D nákresem exploze.


Foto, zdroj: Austrian Design Explosion, Laura Fantacuzzi & Maxime Galati Fourcade

ZG Lighting Czech Republic s.r.o.
logo ZG Lighting Czech Republic s.r.o.

Skupina Zumtobel Group je mezinárodní hráč na poli světelného průmyslu a vedoucí dodavatel inovativních světelných řešení, komponent a souvisejících služeb. Se širokým portfoliem vysoce kvalitních svítidel poskytuje rakouská značka Zumtobel, specialista na ...

 
 
Reklama