Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Systém CRESTRON součástí inHome řešení

V souladu s naší snahou nabízet našim klientům ty nejlepší produkty a řešení, které jsou na světovém trhu dostupné, jsme v září letošního roku po vzájemné dohodě s evropskou centrálou začali vést první kroky pro splnění kritérií stát se partnerem a mít tak možnost zařadit do portfolia našich produktů i systém CRESTRON.

Společnost Crestron Electonics byla založena v roce 1968 a patří mezi opravdovou světovou špičku v oblasti řídicích a automatizačních systémů. Nabízí nejširší paletu produktů pro řízení a AV distribuci na trhu. Crestron představuje vrchol zejména díky jedinečné kvalitě a spolehlivosti všech produktů, vysoké vyspělosti technologií, vynikající podpoře ze strany výrobce a kvalitnímu zpracování všech nabízených komponent.

Rodina Crestron zahrnuje širokou řadu komponent, produktů a značek, které se dají libovolně kombinovat a tím splnit i ty nejnáročnější přání zákazníka. Zde je výčet hlavních z nich.

Crestron – řídicí systém

Díky systému Crestron zvládneme z dotykových panelů, tabletů a chytrých telefonů jednoduché a intuitivní ovládání osvětlení a světelných scén, žaluzií a závěsů, bezpečnostního, komunikačního a kamerového systému včetně přístupu pomocí otisku prstu, vytápění a chlazení, meteorologické stanice, bazénu, vířivky, sauny, měření spotřeb energií, distribuci audia a videa, domácích spotřebičů a dalšího vybavení, které ve svém obydlí běžně používáte.

Crestron – Koncové ovládací prvky

Crestron nabízí bezdrátové dotykové panely, stolní nebo nástěnné dotykové panely – až do úhlopříčky 20’’, dotyková bezdrátová dálková ovládání (a to i vodotěsná) a jako jediný výrobce také vlastní nástěnné dokovací základny – iPanel® – pro Apple iPad.

 
 
Reklama