Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jarní průmyslové veletrhy v PVA EXPO PRAHA Letňany

Jarní průmyslové veletrhy představí v roce 2016 dva nové obory tradiční veletrhy FOR INDUSTRY, FOR ENERGO a FOR LOGISTIC budou rozšířeny o veletrh 3D technologií FOR 3D, veletrh informačních systémů pro průmysl FOR INFOSYS a mezinárodní dopravní veletrh FOR TRANSPORT.

Od 19. do 22. dubna 2016 se uskuteční na výstavišti PVA EXPO PRAHA další ročník jarních průmyslových veletrhů. Vystavovatelé předvedou pestrou nabídku nových produktů a technologií, připraveny budou i tematické přednášky a semináře. Další novinkou roku 2016 je prodloužení termínu konání ze tří na čtyři dny.

Pro návštěvníky bude připravena prezentace významných tuzemských i zahraničních firem. Už nyní jsou přihlášeny například firmy Mitutoyo Česko s.r.o., ATEQ Sp, z.o.o., Jiří Štěpánek – INDEVA, DEOM s.r.o, WANZL spol. s r.o. a mnoho dalších. Chybět nebude ani atraktivní doprovodný program – přednášky, semináře nebo workshopy. Vystavovatelé mohou jako každý rok přihlásit své nejinovativnější výrobky a produkty do soutěže Grand Prix. Ocenění Top Expo si pak odnesou nejpůsobivější expozice veletrhu a to do 50m² a nad 50 m².

Příznivá cenová politika

Ačkoliv se průmyslové veletrhy rok od roku rozšiřují o nové obory, cenová politika zůstává i v roce 2016 stejná. Vystavovatelé, kteří si plochu na vybraném veletrhu objednají v dostatečném předstihu, získají místo pro svou prezentaci za akční cenu. Vstřícná cenová politika pro vystavení strojů a velkých exponátů zůstává také zachována.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama