Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky u Domatu - aktuální newsletter

Domat nyní uvádí na trh novou řadu malých procesních podstanic mark a vývojové prostředí Merbon IDE. Završí se tím několikaletá práce, za níž se skrývají tisíce člověkohodin vývoje a testování.

Nové podstanice umožňují přenést volně programovatelnou regulaci opět o úroveň níže: do světa zónových regulátorů, I/O modulů a převodníků. Díky malým rozměrům a přijatelné ceně není problém nyní vybavit volně programovatelnou regulací s webovým přístupem i malé tepelné čerpadlo, výměník nebo jednoduchou vzduchotechnickou jednotku.

Integrovaný Modbus TCP/RTU server usnadňuje integraci jak do vizualizací, tak do cizích řídicích systémů. Vycházíme tím vstříc především OEM partnerům a distributorům, kteří vyžadují cenově dostupné aplikační regulátory s možností vlastních úprav v softwaru.

Stávající podstanice IPLC jsou samozřejmě dodávány a podporovány i nadále a jsou s novou řadou propojitelné.

Přejeme vám pěkný zbytek léta.

Tým Domat Control System s.r.o

Stáhněte si náš aktuální newsletter.


Přílohy



Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 
Reklama