Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Connected Home – Honeywell zásadně inovuje svůj systém bezdrátové zónové regulace

Multizónový bezdrátový systém EvoHome Connected

Mnozí uživatelé již řadu let oceňují naši osvědčenou bezdrátovou zónovou regulaci EvoHome. Zaujme nejen svou funkčností, spolehlivostí a přívětivým ovládáním, ale i dosahováním překvapivých úspor topných nákladů při efektivním využití regulačních schopností systému, a to v řádu dvojciferné procentuální hodnoty. Tím se samozřejmě podstatně zkracuje návratnost pořizovacích nákladů. V tomto roce přichází Honeywell s několika zásadními novinkami. Jsou to zejména:

  1. Možnost vzdáleného ovládaní z kteréhokoliv místa na zeměkouli s dostatečným signálem Vaším chytrým telefonem nebo tabletem prostřednictvím bezplatné mobilní aplikace My Total Connect Comfort pro Android nebo iOS.
  2. Inovovaná centrální řídící jednotka EvoTouch s barevným dotykovým displejem, rozšířením působnosti z osmi na dvanáct místností s individuálním týdenním časovým programem vytápění, ještě jednodušším ovládáním a přehledněji zobrazovanými funkcemi.
  3. Další inovované a nové komponenty reagující na vzrůstající požadavky na funkčnost a estetiku provedení – bezdrátové termostatické hlavice pro otopná tělesa s posvíceným výklopným displejem a internetová brána pro vzdálený přístup.

Systémem EvoHome Connected lze jednoduše ovládat současně provoz tepelného zdroje, vytápění otopnými tělesy, podlahové vytápění, vytápění elektrickými přímotopy a ohřev teplé vody. Je vhodný například pro byty, jedno a vícegenerační rodinné domy, rekreační objekty, penziony, školky, kancelářské prostory a další aplikace. Stavebnicové komponenty systému lze libovolně kombinovat a doplňovat tak, že splní i nejnáročnější požadavky na variabilitu Vaší otopné soustavy.

Jednozónový bezdrátový termostat Round Connected

Tento bezdrátový termostat ve vysoce estetickém designu, s ovládacím rotačním obvodovým prstencem a velkým čitelným displejem je další naší letošní horkou novinkou. Lze jej použít jako jednoduchý termostat bez časového programu, řídící provoz kotle. Prostřednictvím mobilních aplikací pro Android a iOS, jež lze bezplatně stáhnout do Vašich chytrých telefonů/tabletů, a doplněním o internetovou bránu si z něj však navíc může uživatel vytvořit plnohodnotný sedmidenní programovatelný termostat se vzdáleným přístupem. Celá rozšířená sada pro programovatelnou mobilní aplikaci obsahuje termostat, internetovou bránu a reléovou spínací jednotku. Termostat Round Connected lze rovněž použít jako teplotní snímač/ovladač, plně kompatibilní se systémem EvoHome Connected.

Naše novinky poptávejte a žádejte u našich smluvních distributorů a ve Vašich odborných velkoobchodech TZB. Bližší informace a kontaktní údaje na nás naleznete na našich stránkách www.honeywell.cz/home. S návrhem regulace Vaší otopné soustavy s ohledem na Vaše potřeby Vám rádi pomůžeme. Dotazy můžete rovněž směřovat na informační e-mailovou adresu info.cz@honeywell.cz. Těšíme se na zájem z Vaší strany - věříme, že naše novinky v bezdrátové regulaci podstatně příspějí k Vašemu tepelnému komfortu a úsporám nákladů na vytápění.

 
 
Reklama