Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky v příručce projektování

Jako každoročně rozšiřujeme projektantskou příručku, která je základní dokumentací pro všechny, kteří používají systém Tecomat Foxtrot v oblasti domácí automatizace a automatizace budov.

Co nového v ní přibylo nyní?

Kapitola Osvětlení je doplněna o příklady zapojení stmívání napájecích zdrojů pro LED (proudové i napěťové) a dále jsou doplněny příklady stmívání větších sestav LED žárovek a dalších zdrojů (paralelní řazení LED prvků). Přidány jsou příklady stmívání komerčních LED svítidel (např. velkoplošné LED panely). Přidána nová kapitola věnující se připojení a efektivnímu řízení malých FVE, zejména s ohledem na řízení vlastní spotřeby a monitoring.

V příručce jsou doplněny příklady připojení nových elektroměrů a analyzátorů elektrické energie včetně širokého sortimentu proudových transformátorů. Jsou uvedeny nové typy a příklady připojení snímačů průtoku (jak pro vodu včetně pitné, tak i pro solární směsi) a snímačů tlaku (pro vodu).

Jsou přidány příklady řešení řízení hotelových pokojů, včetně dveřních zámků atd. Doplněna je kapitola věnující se ochraně proti přepětí (aplikace prvků SPD), doplněny informace a doporučení pro zvýšení spolehlivosti a odolnosti aplikací.

Příručka projektování CFox, RFox a Foxtrot (pdf)


Teco a.s.
logo Teco a.s.

Vývoj a výroba řídicích systémů nejen pro inteligentní řízení domů a budov. Systémy Tecomat Foxtrot jsou chytrým standardem umožňujícím ovládat veškeré současné technologie přes nejrůznější komunikační zařízení od vypínače po dotykové panely.

 
 
Reklama