Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová čidla kvality vzduchu

Pro interiéry, kde záleží na designu celku i detailu a kde se vnitřní klima včetně řízené ventilace bere vážně, jsou určeny nové moduly s měřením koncentrace oxidu uhličitého, relativní vlhkosti a teploty integrovaným do jednoho modulu velikosti nástěnného vypínače.

Protože v minulém roce systém Foxtrot významně rozšířil nabídku interiérových modulů na designy všech hlavních tuzemských a zahraničních dodavatelů vypínačů a zásuvek, je nasnadě, že i tyto nové měřicí moduly jsou k dispozici v těchto řadách. Protože s desítkami designů desítky výrobců násobeno jejich barevnými kombinacemi se rozšiřuje počet variant geometrickou řadou, je nasnadě, že jde o zakázkovou výrobu na objednávku s delší dodací lhůtou cca do 4 týdnů.

Moduly jsou dostupné ve variantách kombinací senzorů:

  • CO2 s označením C-RQ-0600R-CO2
  • Vlhkost + teplota s označením C-RQ-0600R-RHT
  • CO2+ teplota s označením C-RQ-0600R-CT
  • CO2 + vlhkost + teplota s označením C-RQ-0600R-CHT

Při objednávce je třeba ještě specifikovat typ designu a barevné provedení krytky, rámečku případně mezirámečků podle objednacích čísel příslušného výrobce.


Teco a.s.
logo Teco a.s.

Vývoj a výroba řídicích systémů nejen pro inteligentní řízení domů a budov. Systémy Tecomat Foxtrot jsou chytrým standardem umožňujícím ovládat veškeré současné technologie přes nejrůznější komunikační zařízení od vypínače po dotykové panely.

 
 
Reklama