Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh Amper 2015

23. Mezinárodní veletrh elektrotechniky, elektroniky, automatizace, komunikace, osvětlení a zabezpečení AMPER se koná v Brně 24.-27.3.2015.

  • Otevírací doba a vstupné
  • Doprovodný program

Soutěž ZLATÝ AMPER 2015

V rámci veletrhu AMPER 2015 se uskuteční již tradiční soutěž o nejpřínosnější exponát veletrhu ZLATÝ AMPER. Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže bude probíhat první veletržní den 24.3.2015 od 17:30 hod. v konferenčním sále P1 na Výstavišti Brno. Profil soutěže ZLATÝ AMPER 2015

Soutěž je určena pro exponáty prezentované na mezinárodním veletrhu AMPER 2015, které jsou svými parametry srovnatelné se světovou úrovní a reflektují současné trendy vývoje ve svém oboru. Dalšími kritérii hodnocení přihlášených exponátů jsou technická a technologická úroveň, originalita řešení, bezpečnost a uživatelský komfort exponátu nebo také možnosti zajištění servisu a náhradních dílů, ekologické parametry a celková úroveň prezentace exponátu.

Historie veletrhu AMPER

Veletrh AMPER se rozvíjí již 22 let. Začátky veletrhu v r. 1993 jsou spojeny s pražským Palácem kultury a následně s veletržním areálem na Strahově, kde AMPER probíhal od roku 1996 do roku 1999. S přibývajícím počtem vystavovatelů a zvyšujícími se nároky na kvalitu veletržních služeb se veletrh AMPER přesunul na Výstaviště Praha -Holešovice a poté do PVA Letňany Praha.
V roce 2011 byl AMPER pořádán poprvé na Výstavišti v Brně. Spojením jednoho z nejvýznamnějších a nejlépe fungujících výstavišť ve střední Evropě a největšího elektrotechnického veletrhu v ČR i na Slovensku, získalo výstavnictví v tomto oboru naprosto nový rozměr. Brněnské výstaviště nabízí vystavovatelům nejmodernější haly o celkové čisté výstavní ploše až 130 000 m2 a kvalitu služeb na světové úrovni.



Terinvest, spol. s r.o.
logo Terinvest, spol. s r.o.

Terinvest, spol. s r.o., je pořadatelem významných veletrhů s mnohaletou tradicí. Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky, energetiky, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Pravidelně se jej ...

 
 
Reklama