Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

MyExchange Schneider Electric - nová aplikace pro mobilní zařízení

MyExchange je k dispozici pro zařízení se systémem iOS a pro Android zařízení. Aplikace je univerzální (pracuje na iPadech a iPhonech), nicméně, plná funkčnost je dostupná pouze na iPadu.

Prozkoumejte a objevte produkty a řešení divize Buildings Schneider Electric pomocí vašeho oblíbeného mobilního zařízení! S touto mobilní aplikaci můžete sdílet technický i marketingový obsah jednoduchým a snadný způsobem, ať už jste kdekoliv.

Výhody:
  • Buďte produktivnější před, během a po prodejním rozhovoru
  • Věnujte méně času hledáním správného obsahu
  • Snadné sdílení obsahu v osobním nastavení
  • Poutavá prezentace pro zákazníky
  • Přístup online nebo offline
  • Informace o novinkách

K dispozici máte velké množství typů dokumentů: katalogové listy, brožury, technické informace, prezentace, videa, konfigurační nástroje a mnoho dalšího.

  • Selektivní stahování umožňuje uživateli konfigurovat, které soubory jsou staženy do zařízení
  • Uživatelé si mohou vytvořit a přizpůsobit vlastní složku dokumentů a poslat je přímo k zákazníkovi

Kompatibilita
MyExchange je k dispozici pro zařízení se systémem iOS a pro Android zařízení. Aplikace je univerzální (pracuje na iPadech a iPhonech), nicméně, plná funkčnost je dostupná pouze na iPadu. iPhone uživatelé budou mít plný přístup ke všem informacím, ale některé funkce, například kontakty nebo činností chybí. Android verze je optimalizovaná pro tablety a phablety 7 palců nebo větších. V součastné době nejsou plány pro vývoj aplikace, která by podporovala Windows mobilní zařízení.

Dostupnost
MyExchange mobilní aplikace je s okamžitou platností k dispozici po celém světě.


Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.

 
 
Reklama