Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové produkty značky ZUMTOBEL

Značka ZUMTOBEL představuje řadu nových produktů, inovativních světelných řešení a rozšíření portfolia stávajících produktových řad. Důraz je kladen na kvalitu osvětlení, vysokou účinnost, dokonalý design a v neposlední řadě ekologickou udržitelnost.

Tak jako každého půl roku tak i nyní přináší značka ZUMTOBEL řadu nových produktů, inovativních světelných řešení a rozšíření portfolia stávajících produktových řad. Důraz je kladen na kvalitu osvětlení, vysokou účinnost, dokonalý design a v neposlední řadě ekologickou udržitelnost.

Z obsahu vybíráme:

  • Modulární systém INTRO vychází ze studií osvětlení v prodejních prostorech LimbicLighting a nabízí vysokou přidanou hodnotu.
  • LITECOM - nové řízení osvětlení je otevřeným systémem mimořádně jednoduchým pro uživatele.
  • Nadčasové svítidlo SEQUENCE s možností regulace osvětlení z jednotlivých částí svítidla je mimořádně flexibilní ve svém použití.
  • A například technologie TUNABLEWHITE je rozšířena na další řady svítidel pro každodenní použití například v kancelářích.

Velmi rádi Vám poskytneme podrobné informace o celé šíři portfolia značky ZUMTOBEL.


ZG Lighting Czech Republic s.r.o.
logo ZG Lighting Czech Republic s.r.o.

Skupina Zumtobel Group je mezinárodní hráč na poli světelného průmyslu a vedoucí dodavatel inovativních světelných řešení, komponent a souvisejících služeb. Se širokým portfoliem vysoce kvalitních svítidel poskytuje rakouská značka Zumtobel, specialista na ...

 
 
Reklama