Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

LED DURA G3 + odolné průmyslové svítidlo s dlouhou životností

Valtavalo uvádí na trh odolné LED trubicové svítidlo s dlouhou životností.

28/11/2014 Kajaani / - Finský výrobce LED technologií Valtavalo přináší na trh odolné průmyslové LED trubicové svítidlo, které vám zajistí úsporu nákladů na dloouhou dobu.
Valtavalo se dlouho potýkalo s otázkou, jak zaručit odběratelům prémiových LED trubic slibovaný efekt, který v podobě nejvyšší oficiální účinnosti na trhu klientům nabízí, a který se ztrácel v závislosti na tělese, které uživatel pro trubice použil. Až dosud, musel uživatel hledat vhodné řešení, které však nemuselo, ať už z hlediska technické kompatibility nebo stáří tělesa splňovat jeho očekávání.

Nyní klient nákupem DURA G3+ získává:

Svítidlo do náročných provozních podmínek. S IP65 odolné proti stříkající vodě a prachu. Odolné proti mechanickému poškození IK08. Mezi typické aplikace patří průmyslové haly, parkovací domy, chladírny, chlévy.

Svítidlo na velmi dlouhou dobu provozu. Svítidlo DURA je vybaveno LED trubicemi Valtavalo G3+ s extrémně dlouhou životností. Pro dosažení maximální životnosti používáme jen prvotřídní materiály a LED trubice s pokročilými teplotními a mechanickými konstrukčními prvky.

Svítidlo pro bezproblémovou instalaci a údržbu. Konstrukce svítidla LED DURA G3+ je založena na principu snadné instalace a snadné údržby.

  • Základna svítidla a jeho kryt jsou zajištěny proti pádu úchyty. Svítidlo tak drží pohromadě, elektrikář má pro montáž volné ruce a nemusí se pro jednotlivé komponenty shýbat.
  • Snadná montáž – stačí nacvaknout úchyty k tělu svítidla a uzamknout kryt svítidla
  • Montážní povrch nemusí být díky toleranci úchytů úplně rovný
  • Dodáváno s propojovacími průchodkami
  • Dodáváno s dvěma kabelovými svorkami
  • Jediná údržbářská operace, kterou LED svítidlo DURA vyžaduje, je prostá výměna LED trubice přibližně každých 50 000 provozních hodin. Výměnou trubic je obnovena veškerá elektronika a nastartován nový životní cyklus svítidla.
 
 
Reklama